2007 – CMX 450 meeting Alkmaar

Op 12 augustus zou de meeting plaatsvinden.

Aangezien de afstand best ver is besloten we een dag ervoor al die kant op te gaan. We hadden een bed and breakfast genomen in Wijk aan Zee. Een prima locatie en de gastvrijheid was daar super. Iets wat zeer zeker vaker zullen gaan doen, bovendien stukken goedkoper dan een hotel. De avond hebben we lekker gegeten aan het strand met daarachter natuurlijk de zonsondergang met in de verte de wolken nog net zichtbaar.

De meeting is ontstaan via het Forum van het www.motorforum.nl Daar hebben een stel Rebels en Nighthawk eigenaren besloten eens een meeting te gaan houden. Zo gezegd zo gedaan en gelukkig waren er twee Honda rijders zo gastvrij om totaal onbekende mensen te mogen verwelkomen. De dag was prachtig en iedereen toonde respect voor elkaar. Het was alsof iedereen elkaar al langer kende dan die enkele uurtjes. Na de heerlijke soep en fris was het tijd voor een rit. Een rit o.a. langs de kust zoals te zien is op de foto’s. Rijdend door de drukte kwamen we uiteindelijk weer terug in Alkmaar. Daar hebben we nog even nagenoten en hadden we het alweerover de volgende meeting….
De klok tikte door en het weer zou slechter worden….amper de deur uit regende het al. Gelukkig voor een half uurtje. Na 228 kilometer waren we weer thuis.
Een eerste meeting met wildvreemde mensen is ons uitstekend bevallen…..gaan we dus zeer zeker vaker doen. Kom jij ook?

De vriendschap was er al, deze werd in 2008 uitgebreid naar Motorclub-Losser.